EVA CANUT ADVOCATS

Qui som?

En el nostre despatx oferim serveis legals d’estrangeria per lletrats experts en la matèria i amb anys d’experiència. Des de l’any 2001 assessorem tant a empreses com a particular, acompanyant-los en tot el procés fins a l’obtenció de la residència o nacionalitat.

Presentem els expedients davant els organismes corresponents i lluitem per aconseguir el nostre objectiu de la manera més eficaç i beneficiosa pel client.

Fruit d’això, el nostre despatx ha obtingut importants sentències en recursos sobre denegacions de visats, residencies per arrelament, renovacions de residència, denegacions davant sol·licituds de residència de familiar comunitària i nacionalitats.

Com especialistes en la matèria, assesorem i presentem els expedients davant les administracions corresponents, realitzem reclamacions en nom dels nostres clients tant en via administrativa com davant els tribunals, analitzant el seu cas com a experts. Sempre donant un tracte personal per cada un dels nostres clients, posant-nos al seu lloc i estudiant cada cas de manera única.

Durant anys hem col·laborat amb l’Ajuntament de Barcelona assessorant en el programa nous veïns i veïnes del districte d’Horta Guinardó, entitats sense ànim de lucre d’ajuda a persones estrangeres. En l’actualitat col·laborem assessorant a l’Ajuntament de Sant Celoni i a la fundació Temps i Compromís. Ha col·laborat en jornades a la UAB sobre estrangeria, i hem realitzat formació en dret d’estrangeria al col·legi de graduats socials. Així mateix, l’Eva Canut és Assessora de dret d’estrangeria de la patronal catalana CECOT des de l’any 2005.

meeting-room-3-1239345-1279x942
StockSnap_SKBXLJOILI

VALORS

Per què triar-nos?

Tracte proper i personalitzat

Des de la primera visita fins a la resolució, estarem al teu costat en tot moment, assessorant-te per aconseguir una resolució de la manera més eficaç i beneficiosa per a tu.

Experts en la matèria

Som experts en dret d’estrangeria i tot el que envolta aquesta matèria. Et garantim que lluitarem pel teu cas amb la millor estratègia per aconseguir una resolució favorable.

Servei d'urgència

Fem actuacions d'urgència en aeroports, comissaries i jutjats sempre que sigui necessari per garantir els teus drets en qualsevol moment.

StockSnap_GVUWVKUHZE

HISTÒRIA

Coneix la nostra visió i missió

La nostra missió és la d’ajudar-te i simplificar tots els tràmits d’estrangeria siguin administratius o judicials, garantint-te l’estratègia més eficaç i beneficiosa i proporcionant-te en tot moment un tracte personal i proper pels nostres experts.

Ens agrada posar-nos al vostre lloc, per nosaltres les vostres preocupacions són les nostres, aconseguir els èxits a les vostres demandes són les nostres alegries. Som professionals que busquem l’excel·lència en el treball i a la vegada la cara més humana de l’exercici del dret.

PARLEM?

Primera consulta gratuita

Explica'ns en que podem ajudar-te sense cap tipus de compromis.